Книги 42 продукта

Покажи на страница по

ОВЕЧ: ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ОРЕЛА

Кой е символът на Овеч? Какво е значението на твърдината за отбраната на Аспарухова България? Какви съоръжения е притежавала крепостта? Кои са били Негавонаис и Корсис? Какви ритуали са изпълнявали монасите-отшелници, живяли в скалния манастир? Кой е цар Ивайл и как се разраства неговият бунт? Какво се е случило през 1388 г. и прец месец ноември 1444 г.? Какви следи са останали от нашите предци, населявали района на Овеч?

20,00 лв.

Тракийски богове и герои - за оцветяване

Тракийските богове и герои оживяват на страниците на красива книжка за оцветяване.

5,00 лв.

Тлееща жарава

Тлееща жарава

25,00 лв.

Хан Кубрат: Войната с хазарите

В двутомната историческа сага за хан Кубрат реалните исторически личности и събития придобиват плът и кръв с човешки емоции, стремежи и страсти, с безумна смелост и коварни предателства, с вечната сила на любовта.

20,00 лв.

Хан Кубрат: Величието на Фанагория

Авторът е дълбок познавач на стария български бит и култура и ще помогне на читателя да се пренесе 1400 години назад във времето

20,00 лв.

Ивайло

Комиксът "Ивайло" е адаптация по романа "Тлееща жарава" на писателя Евгени Константинов.

3,60 лв.

Създателите

Чрез „Създателите“ избистрения в още по-екстатични орбити графичен стил на Георги Шуменов - като старо вино, дарява ценителите със зрелищност, която има само един синоним: световна класа.

15,00 лв.

Кабир изкустният

Вълшебната приказка „Кабир изкусният“ ще ви разкаже за един прочут майстор, който с благословията на Бога слънце пръв усвоява тайната за обработка на желязото.

4,00 лв.

Нашите предложения за вас