Предложения за вас

Каталог за детски и ученически образователен туризъм в Исторически парк

Скъпи учители, родители и директори,
В този каталог ще намерите нашите образователни програми за организирани ученически посещения, открити уроци, зелени училища, летни образователни и приключенски лагери в Исторически парк.
Повече

Подаръчни ваучери

Подарете ваучер за преживяване! Получателят сам избира как да го използва.
Подарете ваучер на избрана от Вас стойност и дайте възможност на любимия си човек да избере от над 30 исторически приключения!
Повече

Посещение в стопанство за отглеждане на истинска храна до Исторически парк

Само на километър от Исторически парк се намират градини, в които можете да видите стари и природосъобразни практики за отглеждане на зеленчуци. Тези методи правят възможно производството на натурални храни без пестициди и химически торове.
Повече

Приключенски обиколки с мотори “Rosetta Moto Tours”

Приключенски обиколки с мотори из България. Една неповторима по богатството на преживяването и разнообразието си услуга, предлагана от Розета Мото Турс.
Повече

Турове с електрически кросови мотори “Electric Extreme” край Исторически парк

Исторически парк и Електрик Екстрийм организират разходки и турове с електрически кросови мотори в пресечени местности. Ако обичате природата и обичате да се придвижвате на две гуми, продължавайте да четете.
Повече

Приключения извън пътя с всъдеходи край Исторически парк

Истинският живот започва от неутъпканите пътеки. Заповядайте в Исторически парк, за да вдигнете нивата на своя адреналин. Изживейте моменти, които ще помните цял живот!
Повече

Открити уроци в Исторически парк

С помощта на екип от професори и археолози изградихме Исторически парк като единственото място, което представя в цялост духовното, езиковото и културното наследство на българския народ от праисторията до залеза на средновековната българска държава през 14 век.
Повече

Фирмени събития и Тиймбилдинг в Исторически парк

Исторически парк предлага всичко за вашето фирмено събитие и тиймбилдинг програма!
Повече

Рожден ден в Исторически парк

Рожденият ден на всеки човек е историческо събитие! Исторически парк прави и празнуването му такова!
Повече